lukasz-szmigiel-jFCViYFYcus-unsplash

Naturpleje

Få hjælp til skovning, flisning, pleje og klimatilpasning. Økonomisk og miljømæssigt forsvarligt.

Hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Kontakt Jesper Steen Petersen
Tel. 60 43 37 98
Email: jsp@solum.dk

Skov og land

Skal du have skovet eller ryddet et areal kan vi hjælpe med professionelle maskiner og skovarbejdere, uanset størrelsen på området. Fordi vi køber og afsætter flis og biomasse kan vi tit tilbyde en konkurrencedygtig samlet pris. Vi kan også opgrave rødder og rive området, så det kan sås eller opdyrkes: prisen udgør cirka en tredjedel i forhold til rodfræsning og knusning.

Biomasse og flis

Hvis du skal håndtere en større mængde træ eller rødder, kan vi hjælpe med at sortere, hugge, prissætte og afsætte det. Vi har alle de nødvendige maskiner og kontrakter med flere flis- og varmeværker. Hvert år afsætter vi mange tusinde tons flis og biomasse.

Klimatilpasning

Har du brug for etablering, tilpasning eller oprensning af regnvandsbassiner? Hos Solum får du både erfaringen, maskinerne og folkene til at løse enhver opgave på området. Også hvis du skal indpasse et nyt bassin i et byområde eller afsætte store mængder jord eller slam.

Plejeplan

Med en plejeplan kan I understøtte biodiversiteten på tværs af organismegrupper. Vi sikrer, at planen beskriver alle områdets værdifulde arter, og hvordan de bliver fremmet. I får overskuelige anvisninger til hvilke metoder, der skal bruges, hvornår på året der skal plejes, og hvordan I følger op.