remi-muller-LlHgaeBwYVE-unsplash

Græsanlæg

Etabler, reetabler og plej ethvert græsareal efter alle kunstens regler.

Hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Kontakt Thomas Petersen
Tel. 21 61 30 47
Email: thp@solum.dk

Etablering

Hvis I skal etablere et nyt græsanlæg, kan vi hjælpe hele vejen – med en totalentreprise eller som del af et partnerskab. Vi kan både producere vækstlag efter recept eller leverer et af vores standardprodukter. Desuden kan vi genanvende det eksisterende vækst/muldlag til at producere et nyt vækstlag on-site.

Omlægning

Spillefladen kan have behov for større tiltag. Vi lægger om, sår nyt græs, og gennemfører nødvendige forbedringer, som fx nyt anlæg til dræning. Med den seneste teknologi indenfor laserstyring kan vi etablere banen præcis med det ønskede fald.

Reetablering uden omlægning

En ny spilleflade kan også reetableres uden omlægning, så banen hurtigt kan tages i brug igen. Ved reetablering indgår der typisk en høvling og et afretningslag. Vi udfører også slidsedræn; gravefri dræning, hvor spillefladen også hurtigt er klar igen.

Græspleje

Fra vertikalskæring og dybdeluftning til nysåning og eftersåning: Vi råder over alle de nødvendige specialmaskiner til at klare enhver opgave indenfor græspleje.

Plejeplan

Det er altid billigere at forebygge end at helbrede. Få det helt rigtige beslutningsgrundlag med en plejeplan. Vi udtager jordprøver, kommenterer og laver gødningsplaner.

Vækstprodukter

Få optimal biologisk aktivitet. Vi producerer certificerede vækstmedier og leverer til enhver type anlæg i hele landet.

Se mere her