Jobopslag produktchef

Produktchef til vækstmedier

Solum A/S søger en produktchef med indsigt og forståelse for tendenser indenfor jord- og vækstmedieproduktion, med lysten til at drive succesfulde udviklingsprojekter til lancering på markedet.

Med jord- og vækstmedieprodukter som dit kerneområde skaber du mest mulig værdi for vores kunder i hele Danmark. Du lytter til deres behov og forventninger, vejleder om vores produkter og skræddersyer løsninger i samarbejde med dine kyndige kolleger.


Hos Solum A/S har vi i mere end 30 år udviklet og produceret nogle af Danmarks mest avancerede jordprodukter til brug i vores kunders projekter. Vi leverer beskrivelser og dokumentation til landskabsarkitekter og rådgivere og leverer jord- og sandprodukter til golfbaner, sportsanlæg samt en stor del af danske fodboldstadions og klimaprojekter.
Vi har med andre ord jord i hovedet!


Du sætter retningen og driver udviklingsprojekter til lancering

I Solum sætter vi en ære i konstant at udvikle og forbedre vores jord- og vækstmedier, så vi forener erfaring med nye trends indenfor vækstmedier i et spændende og alsidigt sortiment. Som produktchef kommer du til at stå i spidsen for at drive udviklingsprojekter til lancering indenfor vores nuværende produktsortiment, men også udviklingen af nye produkter til nye forretningsområder.


Dine fornemmeste opgaver bliver at vedligeholde og videreudvikle sortimentet via lancering af innovativ koncept- og produktudvikling. Da vi har egen produktion af vækstmedier på vores anlæg i Roskilde og Hostrup, og selv har indflydelse på iscenesættelsen i de forskellige kanaler, får du mulighed for at påvirke hele processen - lige fra idé til udvikling og lancering.


Helt konkret bliver dine opgaver:

 • At briefe organisationen på udviklingsprojekter
 • At styre og drive produktudvikling af virksomhedens jord- og vækstmedie produkter
 • At udarbejde business cases til brug ifm. beslutninger internt i Solum
 • At udarbejde, præsentere og forankre lanceringsplaner sammen med Markedschefen
 • At overvåge markedet og holde øje med konkurrentadfærd
 • At deltage på messer i både ind- og udland efter behov


Du vil referere til den Kommercielle direktør, og indgå i et tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i selskabet med base på hovedkontoret i Hedehusene og produktionen i Roskilde.


Derudover kommer du til at arbejde tæt sammen med både markedschef, driftchef og dine øvrige kollegaer. 


Kreativ produktchef der skaber relationer og gennemslagskraft

Du har en naturvidenskabelig uddannelse eks. Hortonom, Agronom, Jordteknolog el. lignende. Du kommer med 3-5 års relevant erfaring fra en lignende stilling. Vi forventer, at du har blik for nye ideer og tendenser, og du har en kreativ og nysgerrig tilgang til udviklingen af koncepter og produkter.


Desuden er du:

 • Typen, der kan tale med alle, skabe positive relationer og har gennemslagskraft såvel internt som eksternt
 • Analytisk og strategisk tænkende - og ser forretningsmæssige muligheder
 • En erfaren projektleder, der kan drive projekter sikkert i mål, bevare overblikket og styre tidsplaner
 • I stand til at formidle og udarbejde præsentationer på højt niveau
 • Velformuleret og flydende i dansk skrift og tale - flydende engelsk i både skrift og tale vil være en fordel


Du er med andre ord en teamplayer, som forstår at tage ejerskab på dine projekter og med sikker hånd kan drible dem i mål sammen med resten af teamet. Du er proaktiv og har et brændende ønske om at sætte dit præg på udviklingen, og du motiveres af et højt arbejdstempo samt en uformel og humoristisk omgangstone.

Dit arbejdssted bliver på selskabets hovedkontor i Hedehusene. 


Ansøgning og eventuelle spørgsmål kan rettes til l:


Morten Strandlod
Kommerciel direktør
mst@solum.com
Tlf.: 2722 2931