Jobopslag markedschef

Markedschef til Solum A/S

Spændende rolle i en af Danmarks mest bæredygtige jord og vækstmedieproducent.

Du bliver markedschef inden for vore grønne produkter og kommer til at sælge bl.a. træflis og biomasseprodukter til energi, samt jordprodukter og vækstmedier til vores kunder i hele landet.


Hos Solum A/S har vi i mere end 30 år udviklet og produceret nogle af Danmarks mest avancerede jordprodukter til brug i vores kunders projekter. Vi leverer beskrivelser og dokumentation til landskabsarkitekter og rådgivere og leverer jord- og sandprodukter til golfbaner, sportsanlæg samt en stor del af danske fodboldstadions og klimaprojekter.
Vi har med andre ord jord i hovedet!


Du rådgiver og sælger branchens bedste løsninger via rådgivning og dialog med dine kunder. Det gør du ved hele tiden at være opdateret omkring, hvad der rører på sig i branchen så du sikrer at dine kunder er velinformerede om markedets tendenser, og de bedste individuelle løsninger. Dine vigtigste opgaver er dermed at sikre forventningsafstemning og værdiskabelse for dine kunder.


Der er tale om en bred, koordinerende rolle, hvor du skal arbejde både med eksisterende kunder, og selv skabe ny forretning og nye vækstmuligheder for afdelingen.


Du planlægger selv din dagligdag, som vil bestå af kundemøder og kundeopfølgning via telefon. Fordelingen af dit salg vil delvis være til eksisterende kunder samt til nye emner.


Vi tilbyder faglighed i konstant udvikling

Vi sørger for at lære dig grundigt op i vores produkter, så du med din kunnen inden for det faglige, samt indsigt i værdiskabende salg er klar til skabe netværk og relationer. Din udvikling stopper dog ikke her.
Som en del af Danmarks største producent af jord- og vækstmedieprodukter, får du mulighed for løbende at holde dig opdateret og udvikle dig både fagligt og personligt. Vi er en virksomhed med fokus på trivsel og udvikling af den enkelte medarbejder i et trygt arbejdsmiljø, hvor vi sammen kan vokse og innovere.


Dit ansvarsområde omfatter

  • Opsøgende salg på det danske marked af vores jord- og vækstmedie produkter
  • Afdække afsætningsmuligheder for vores flis og biomasseprodukter til energi
  • Fastholde og opbygge relationer til vores kunder og leverandører
  • Udvikling af salgsmateriale til kunder


Opgaverne er meget varierede, og du skal være hands-on og selv forvente at skulle følge op på opgaver og ordrer, leveringer mv.


Du vil referere til den Kommercielle direktør, og indgå i et tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i selskabet med base på hovedkontoret i Hedehusene og produktionen i Roskilde.


Derudover kommer du til at arbejde tæt sammen med både markedschef, driftchef og dine øvrige kollegaer. 


Kan du holde mange bolde i luften, følge dine opgaver til dørs?

Der er flere indgange til stillingen, men du har gerne erfaring med opsøgende salg og kundehåndtering.  Det er en fordel, hvis du er uddannet agrarøkonom eller jordbrugsteknolog og dermed har kendskab til branchen.


Det kan også være at du er en erfaren salgsprofil, som gerne vil arbejde med kunder inden for jord- og vækstmedier. I så fald klæder vi dig på fagligt i forhold til at kunne rådgive kunderne om de forskellige produkter/løsninger inden for planteavl.


Uanset ser vi gerne, at du har gode kommunikationsevner, er åben af sind og har let ved at skabe kontakt til kunder. 


Desuden er du:

  • Typen, der kan tale med alle, skabe positive relationer og har gennemslagskraft såvel internt som eksternt
  • Analytisk og strategisk tænkende - og ser forretningsmæssige muligheder
  • En erfaren markedschef, der kan drive salgsprocessen sikkert i mål, bevare overblikket og styre tidsplaner
  • I stand til at formidle og udarbejde præsentationer på højt niveau
  • Velformuleret og flydende i dansk skrift og tale - flydende engelsk i både skrift og tale vil være en fordel


Som person skal du besidde forudsætningerne for at begå dig med kunder, idet den personlige kontakt til kunderne er afgørende for din succes.


Samtidig skal du trives i en mindre virksomhed, hvor samarbejdet mellem teams og afdelinger er i højsædet. Tonen er god, og der er højt engagement i det daglige.


Dit arbejdssted bliver med udgangspunkt i selskabets hovedkontor i Hedehusene, da vores kunder ligger i hele landet må du forvente nogle rejsedage i løbet af året.


Ansøgning og eventuelle spørgsmål kan rettes til:


Morten Strandlod
Kommerciel direktør
mst@solum.com
Tlf.: 2722 2931