Driftsinformation

Driftsinformation for Solum Roskilde

6. nov. 2015

Med baggrund i den foreliggende vejrprognose vil der i uge 46 - så længe vinden er i vest - blive foretaget vending af kompostmaterialet. Vi foretager løbende en vurdering af perioden for vendingen i forhold til vejrprognoserne og de faktuelle vindforhold. Hvis vinden skulle ændre retning, så risiko for eventuel lugtgener kan fremkomme, vil omstikningen straks blive stoppet.

15. jun. 2015

Med baggrund i den gunstige vejrprognose - vind fra Vest - bliver der i den kommende periode (2 uger) foretaget en omstikning af komposteringsmadrassen. Vi foretager en løbende vurdering af perioden for omstikning i forhold til vejrprognoserne og de faktuelle vindforhold. Hvis vinden skulle ændre retning så risiko for eventuel lugtgener kan fremkomme, vil omstikningen straks blive stoppet.

9. feb. 2015

Med baggrund i den foreliggende vejrprognose vil der i uge 7 - så længe vinden er i vest - blive foretaget en omstikning af komposteringsmadrassen. Vi foretager en løbende vurdering af perioden for omstikning i forhold til vejrprognoserne og de faktuelle vindforhold. Hvis vinden skulle ændre retning så risiko for eventuel lugtgener kan fremkomme, vil omstikningen straks blive stoppet.

9. jan. 2015

Med baggrund i den foreliggende vejrprognose vil der i uge 3 - så længe vinden er i vest - blive foretaget en omstikning af komposteringsmadrassen. Vi foretager en løbende vurdering af perioden for omstikning i forhold til vejrprognoserne og de faktuelle vindforhold. Hvis vinden skulle ændre retning så risiko for eventuel lugtgener kan fremkomme, vil omstikningen straks blive stoppet.

24. nov. 2014

Med baggrund i den foreliggende vejrprognose vil der i dag - så længe vinden er i Vest - blive foretaget en omstikning af komposteringsmadrassen. Vi foretager en løbende vurdering af perioden for omstikning i forhold til vejrprognoserne og de faktuelle vindforhold. Hvis vinden skulle ændre retning, så risiko for eventuel lugtgener kan fremkomme, så vil omstikningen straks blive stoppet.

7. nov. 2014

Vi har i dag åbnet denne side på websitet, hvor der løbende vil blive informeret om driftsforhold hos Solum Roskilde. Der er også oprettet en klageformular ift. lugt- og støjgener.Sådan behandler vi dine persondata - Læs her

Oplysningspligt til erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder i.h.t. EU's persondataforordning.

Læs også om brug af cookies

Administration    Solum Gruppen    Vadsbystræde 6    2640 Hedehusene    tel. 43 99 50 20    email: solumroskilde@solum.com