Certificeringer

Kvalitetssikring og certifikater

Solum Gruppen (Solum A/S, Solum Roskilde A/S, Aikan A/S og Bio Vækst A/S) har et integreret Kvalitets-, Miljø- og Arbejdsmiljøledelsessystem (KMA), som opfylder standarderne ISO 9001 (Kvalitetsledelse), ISO 14001 (Miljøledelse) og OHSAS 18001 (Arbejdsmiljøledelse). I Solum Gruppen er der oprettet en KMA-organisation, der kombinerer den lovpligtige sikkerhedsorganisation med Solum Gruppens Kvalitets-, Miljø- og Arbejdsmiljøorganisation.


Solum A/S, Solum Roskilde A/S og Aikan A/S er registreret i Arbejdstilsynets smiley-ordning. Det vil sige, at selskaberne gør en indsats for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard. Den grønne smiley viser, at selskaberne ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet.


Solum Roskildes kompost D-Gro A er certificeret med EU’s miljømærke ”Blomsten” for jordforbedringsmidler. Licensmærket er et bevis for produktets kvalitet og bæredygtighed.

D-Gro A kompostdeklaration – se her.


Solum A/S, Solum Roskilde A/S, Aikan A/S og Bio Vækst A/S har fokus på at fremme værdibasseret ressourceeffektivitet samt skabe innovative løsninger i vores produktion, produkter og serviceydelser. Vores virksomhedsstrategi er, at integreret den cirkulære økonomi for at effektivisere de bæredygtige processer i produktionen.


Solum A/S, Solum Roskilde A/S og Bio Vækst A/S har fokus på bæredygtig grøn energi og således indgået aftale med DONG Energy og SEAS NVE om kun at få leveret vedvarende energi fra danske havvindmøller til vores administrations- og produktionsenheder.

Sådan behandler vi dine persondata - Læs her

Oplysningspligt til erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder i.h.t. EU's persondataforordning.

Læs også om brug af cookies

Administration    Solum Gruppen    Vadsbystræde 6    2640 Hedehusene    tel. 43 99 50 20    email: solumroskilde@solum.com