Certificeringer

Kvalitetssikring og certifikater

Solum Gruppen har et integreret kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem (KMA), som opfylder følgende standarder:

 

ISO 9001 (kvalitetsledelse)

ISO 14001 (miljøledelse)

OHSAS 18001 (arbejdsmiljøledelse)

 

Solum A/S, Solum Roskilde A/S, Aikan A/S og Bio Vækst A/S er certificeret efter standarderne. I Solum Gruppen er der for alle selskaber oprettet en KMA-organisation, der kombinerer den lovpligtige sikkerhedsorganisation med Solum Gruppens kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøorganisation.

 

Solum A/S, Solum Roskilde A/S og Aikan A/S er registreret i Arbejdstilsynets smiley-ordning. Det vil sige, at selskaberne gør en indsats for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard. Den grønne smiley viser, at selskaberne ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet.

 

Solum Roskildes kompost D-Gro A er certificeret med EU’s miljømærke ”Blomsten” for jordforbedringsmidler. Licensmærket er et bevis for produktets kvalitet og bæredygtighed.

D-Gro A kompostdeklaration – se her.

 

Solum A/S, Solum Roskilde A/S, Aikan A/S og Bio Vækst A/S har fokus på at fremme værdibasseret ressourceeffektivitet samt skabe innovative løsninger i vores produktion, produkter og serviceydelser. Vores virksomhedsstrategi er, at integreret den cirkulære økonomi for at effektivisere de bæredygtige processer i produktionen.

 

Solum A/S, Solum Roskilde A/S og Bio Vækst A/S har fokus på bæredygtig grøn energi og således indgået aftale med DONG Energy og SEAS NVE om kun at få leveret vedvarende energi fra danske havvindmøller til vores administrations- og produktionsenheder.

Administration Solum Gruppen Vadsbystræde 6 2640 Hedehusene tel. 43 99 50 20 email: solumroskilde@solum.com